NLENDE

CitypassHaarlem voor bedrijven


Hoe doe ik mee als bedrijf, wat kost dit en wat zijn de voordelen?

Meedoen kost niets. Het enige wat u doet is de vooraf besproken korting of extra ’s aan de pashouders geven. De voordelen: als deelnemer doet u gratis mee aan een zeer sympathieke actie waarmee u meer omzet kunt genereren. Hierbij ontvangt u:

  • Gratis een bedrijfsvermelding in 3 talen op de website van CitypassHaarlem.nl
  • Gratis een link naar uw eigen website
  • Gratis een halve bedrijfspagina pagina (in 3 talen) in de eerstvolgende restaurantgids die gratis wordt aangeboden aan de pashouders. (Dit geldt alleen voor restaurants)
  • Mogelijkheid tot adverteren tegen een laag tarief

Wat moet ik doen als er een pashouder in mijn zaak komt?

U controleert de geldigheidsdatum van de Citypass en geeft de juiste korting of aanbieding, zoals die vermeld staat in de gids en/of website.

Hoe lang duurt de samenwerkingsovereenkomst?

Wanneer u zich aansluit bij CitypassHaarlem als deelnemer loopt de kortings- of aanbiedingsactie gedurende de geldigheid van de horecagids. De horecagids verschijnt eenmaal per jaar medio september.

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden kan via de e-mail of per post. Zodra wij uw naam, telefoonnummer, bedrijfsgegevens en actie die u wilt aanbieden hebben ontvangen nemen wij telefonisch contact met u op om de gegevens met u door te nemen. Hierna maken wij uw aanbieding of korting actief op onze websites, samen met uw bedrijfsgegevens.

 
 
goto E-Smart.nlgoto Beheren