NLENDE

Een beetje meer voor minder

Voordelig uit eten, genieten van culinaire hoogstandjes.

Met de Citypass Haarlem heeft u recht op talloze aantrekkelijke kortingen en/of extra’s bij een brede selectie restaurants en hotels in Haarlem en Zandvoort. Voordelig genieten van culinaire hoogstandjes, aantrekkelijke kortingen of voordeel bij een overnachting: de Citypass maakt het mogelijk! Met de Citypass draait alles om genieten. Een absolute aanrader voor iedere bezoeker of bewoner van Haarlem en omgeving. Maar vanzelfsprekend ook een fantastisch geschenk om cadeau te doen of te krijgen!

De bijbehorende restaurantgids (inclusief zeer prettige stadsplattegronden) wijst u de weg naar de lekkerste restaurants, sfeervolle bistro’s, gezellige eetcafés, lunchrooms, broodjeszaken, pannenkoekenhuizen en hotels en vooral belangrijk, alle genoemde bedrijven bieden bezitters van de Citypass Haarlem een aantrekkelijke korting of iets extra’s aan. Wij wensen u een hele smakelijke en gezellige culinaire uitstap.

Kosten Citypass en geldigheid

De CitypassHaarlem is te koop als JAARPAS voor € 17,50

Alle kortingen en extra's zijn voor maximaal 4 personen per pas (veelal dus na 1 diner al terugverdiend).

Daarnaast mogen alle aanbiedingen gedurende de geldigheidsduur van de pas onbeperkt gebruikt worden!

Bij de Citypass ontvangt u gratis een restaurantgidsje met leuke beschrijving en aanbiedingen van alle deelnemende horecazaken – van pannenkoekenhuis tot Michelinsterren restaurant –  Waar gaan we eten?

  
 
goto E-Smart.nlgoto Beheren