NLENDE

Onbeperkt gebruik

U kunt met de pas onbeperkt gebruik maken van de kortingen en/of extra’s die in de gids en op de website staan vermeld; deze kortingen en/of extra’s gelden per bezoek.

Aantal personen

Per geldige kaart kunnen maximaal 4 personen gebruik maken van de aangeboden kortingen en/of extra’s.

Geldigheid

De aanbiedingen uit de gids worden alleen verstrekt aan pashouders met een geldige pas.

Gebruik van de pas

Het pasje alstublieft vooraf tonen bij uw bestelling of bij een hotelreservering direct de pas vermelden; dit om administratieve verwerking te vereenvoudigen

Afwijkende condities

In het algemeen worden er geen kortingen en/of extra’s verstrekt in combinatie met speciale acties, dinerbonnen en creditcard betalingen. Informeer hier vooraf naar.

Bij verlies of diefstal

Gestolen of verloren passen worden niet vergoed.

Aansprakelijkheid

Citypass Haarlem is niet aansprakelijk voor schade of kosten die voortkomen uit het niet of onvoldoende mate leveren van een dienst of product


 

Algemene Voorwaarden

Op deze overeenkomst zijn van toepassing de algemene voorwaarden van de Citypass Haarlem, kamer van Koophandel nr 34387675 die bij de Kamer van Koophandel te Haarlem zijn gedeponeerd. Tevens zijn de algemene voorwaarden te raadplegen op deze website onder "spelregels".
Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen en gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Citypass Haarlem. Wij danken alle bedrijven die vermeld staan in deze gids voor hun deelname en het door sommige beschikbaar gestelde beeldmateriaal. De deelnemende bedrijven zijn persoonlijk door ons benaderd. De korting en/of het aangeboden extra’s is door iedere deelnemer zelf bepaald. Bij de samenstelling is uiterste zorgvuldigheid betracht. Citypass Haarlem aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en de mogelijke gevolgen hiervan.


 
 
goto E-Smart.nlgoto Beheren